Route | Korte interval route vanuit Geleen

Deze route door de Zuid-Limburgse grensmaasvallei is goed voor een anderhalf uur aan winters fietsvermaak. En daarin is het niet de bedoeling dat je het koud gaat krijgen! Met een lengte van 40 kilometers en pak en beet 400 hoogtemeters is dit een perfect traject voor een korte interval training. 

Je vindt in deze route geen lange lopende klimmen zoals in het Heuvelland, maar allemaal lekker korte en soms venijnig steile kuitenbijtertjes die je benen even goed laten schreeuwen. Lekker briesen, hijgen en puffen om boven te komen dus. Daar wordt word je sterk van!

Oké, toegeven de Snijdersberg is iets meer dan alleen een kuitenbijtertje. Op deze helling moet je wat dieper graven om de top te bereiken. Maar eenmaal boven mag je je voorwiel weer huiswaarts richten. Op naar een kom warme soep!

Beklimmingen in deze route:

De volgende beklimmingen ga je tegenkomen tijdens deze route. De klimmen staan op volgorde.

Route: Gulpen – Voerstreek

Afstand                       40 km
Hoogtemeters            400 hm
Moeilijkheidsgraad    Gemiddeld (vooral kort en pittig)

Download file: Grimpeur_Korte_interval_Geleen_40km_400hm.gpx

Wil je deze route vanaf een Mac downloaden? Klik dan met de rechtermuisknop op de download link en selecteer ‘download linked file as’ of ‘bestand opslaan als’. Het GPX-bestand wordt dan gedownload maar krijgt automatisch een XML-extensie. Haal deze eraf om de GPX-route te gebruiken.

Voorbeeld: routenaam.gpx.xml wordt routenaam.gpx

Uit onze webwinkel:

Adsense

Adsense

Ook interessant

De échte Bemelerberg.

De échte Bemelerberg.

De Bemelerberg had al een iconische status. Maar is tegenwoordig nog een beetje specialer geworden. Deze sierlijk...

1 Reactie

  1. Ruud Smeets

    Leuke route met veel afwisseling. Niet de standaard wegen/paden die je normaal altijd zou kiezen. Draaien en keren, op- en af. Een soort mini-Amstel Gold Race.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *