Over Grimpeur

De wekker gaat. Het is half 7 zondag ochtend. Maar bij het horen van die schelle piep krullen je mondhoeken al omhoog. Opstaan is een kwestie van seconden. Je hebt de wekker vroeg gezet want vandaag wordt een snikhete zomerdag. Je loopt naar beneden en maakt jezelf ontbijt. Een stevig ontbijt en een goede kop koffie.

Met je laatste hap ontbijt nog in je mond loop je naar de garage. Je doet de deur open en duwt op de lichtschakelaar. Langzaam springen de TL-buizen aan. In de eerste lichtflikkeringen zie je de ketting al blinken. Daar staat ie. Wat is ’t toch een vet ding! Bij de aanblik van je carbon ros beginnen je kuiten al te tintelen. Je pakt je fiets en terwijl je ermee naar de buitendeur loopt smul je van het soepele geratel van de wielnaven.

Je komt buiten en geniet van de rust, geen auto’s maar vogels. De hele buurt ligt nog te ronken in bed. Je stapt op je fiets, duwt je voet op de pedalen en met een prachtige klik ben je vertrokken. Dit is het startschot van een heerlijke rit. De komende drie uur worden genieten!

Als jij ook zin krijgt om op je racefiets te stappen bij het lezen van bovenstaande tekst dan ben jij ook besmet, besmet met het wielrenvirus. Maar no worries, dit is het beste wat je kan overkomen! Deze site wordt geschreven door je lotgenoten die weten wat jou interesseert. Namelijk steile hellingen en lekkere lopers, stoempen en linkeballen, watts en KOM’s.

Op grimpeur.nl zijn we gek van fietsen en het liefst bergop. Van kuitenbijters tot cols, over elke hobbel valt een heldenverhaal te vertellen. Daar houden we van, verhalen met grinta! Want afzien is mooi. Hier krijg je wekelijkse updates om jezelf en je trots op twee wielen in topconditie te houden. Zodat jij klaar bent voor de volgende epische rit

In contact komen met grimpeur.nl? Dat kan via grimpeur.nl@outlook.com

Grimpeur beklimmingen in Zuid-Limburg
Mijn eerste bucketlist klim buiten Zuid-Limburg 🙂