Ons verhaal,
Onze Missie.

Het is onze missie om jou de beste fietservaring in Zuid-Limburg te geven. Dit doen we met interessante verhalen, uitdagende routes en de leukste wieleritems.

Grimpeur is ontstaan uit liefde voor de wielersport. Geïnspireerd door de wielercultuur, het eigenaardige jargon, de heroïek van de koers en de  smaakmakende cols en kuitenbijters. In 2018 begonnen als een klein blog en inmiddels uitgegroeid tot een drukbezocht wielerplatform. Hier zijn we jouw gids, op en naast de fiets. We verrassen je met mooie verhalen, onze beste routes en unieke wieleritems in de Grimpeur webwinkel.

Is je interesse gewekt?

Je eigen artikel of advertentie op Grimpeur? Of wil je een leuke actie met ons opzetten? Uiteraard kan dat. Wij maken er wat van!

Neem contact met ons op en we geven je meer inzicht in onze website statistieken en laten onze creatieve breinen met je meedenken.

Stuur een berichtje naar info@grimpeur.nl of gebruik het formulier.

Grimpeur werkt o.a. samen met:

Team GRIMPEUR.

De tête de la course van Grimpeur.

Rik

Routemeister en webmaster van Grimpeur. Is altijd op zoek naar een mooi verhaal. Gaat harder fietsen voor rijstevlaai. Hij beschouwt zijn fiets poetsen als quality time.

Manouk

Verknocht aan koffie! Komt altijd bekaf terug van een “rustig rondje” fietsen. Ze is de spil achter onze Grimpeur webwinkel en gaat niks uit de weg om het perfecte plaatje te schieten!