Sportief genieten in Zuid-Limburg bij Bike B&B Brakke Berg

Heb je de regio Valkenburg al eens verkent met de racefiets, dan is de kans is groot dat je er al eens bent langsgereden. Bike B&B Brakke Berg. Waarschijnlijk was je op dat moment alleen meer bezig met het bordje dat een hellingspercentage van 14% aangaf dan de omgeving in je opnemen. Voor de fijnproever van Zuid-Limburgse kuitenbijters, glooiende Heuvelland routes en Valkenburgse gezelligheid is deze B&B een top tip om eens lekker sportief te ontspannen in het zonnige Zuiden.

B&B voor de wielrenner en mountainbiker

Bike B&B Brakke Berg is een mekka voor de sportieve fietser, waar samen bewegen, gezondheid en gezelligheid centraal staan.

Deze kleinschalige, gezellige bed and breakfast, ligt op een toplocatie in het Geuldal. Direct aan de voet van de beklimming van de Brakkeberg. Er zijn acht kamers voorzien van heerlijke bedden om je hardwerkende benen een welverdiende nachtrust te geven. De locatie ligt langs en dichtbij mooie routes voor wielrenners en mountainbikers. Zelfs de Amstel Gold Race trekt er jaarlijks voorbij. Geen zin om te fietsen? Dan ben je op slechts vier kilometer van Valkenburg en acht kilometer van Maastricht. Perfect voor een dagje weg. Voor de wielerliefhebber is dit echt één van de mooiste plekjes van Nederland.

koffie en vlaai aan de voet van de Brakkeberg

Ook even tussentijds recupereren kan. Koffie en vlaai kunnen wonderen doen voor je benen 😉

Fietsen en ontspannen in Limburg

Bike B&B Brakke Berg staat garant voor een heerlijk verblijf waarbij jij je helemaal kunt richten op je favoriete sport wielrennen of mountainbiken. Aan alles is gedacht: lekker ontspannen in de sauna, een fijne sportmassage na een fikse tocht, een bewaakte fietsenstalling met reparatieruimte, powerfood bij het ontbijt en smakelijke eiwitshakes.

afsluitbare fietskelder Brakkeberg B&B

In de goed afsluitbare fietskelder van B&B Brakke Berg hangt jouw pronkstuk veilig opgeborgen aan de muur.

Lounge-terras en lounge-ruimte

Na een pittige tocht kan je lekker ontspannen op het lounge-terras met een lekker drankje. Voor ‘s avonds of bij minder goed weer is er een gezellige lounge met een grote leestafel waar ook een koelkast staat met bier en wijn. Tevens hangt er een groot scherm en hoef je een wielerkoers of voetbalwedstrijd dus niet te missen!

Bar Brakke Berg

Locatie Brakkeberg

Bike B&B Brakke Berg aan de voet van de grootste kuitenbijter van de regio!

Is je partner niet zo’n fietser?

Geen probleem. Een middag genieten in de hair- en beautysalon behoort ook tot de mogelijkheden. Of lekker gaan shoppen in Maastricht of Valkenburg. Of een heerlijke wandeling maken. Er is keuze genoeg.

Meer weten over bike B&B Brakke Berg?

Interesse in een sportief weekendje Zuid-Limburg? Of wil je meer weten over deze leuke accommodatie? Ga naar www.brakkeberg.nl voor meer informatie.

 

Uit onze webwinkel:

Adsense

Adsense

Ook interessant

De échte Bemelerberg.

De échte Bemelerberg.

De Bemelerberg had al een iconische status. Maar is tegenwoordig nog een beetje specialer geworden. Deze sierlijk...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *