Kopwerk van Aart Vierhouten. Boeken over wielrennen

Op een rustdag doe je geen kopwerk… toch? Met dit boek van oud professioneel wielrenner Aart Vierhouten wel! Want wie zegt dat je op een rustdag niet kan trainen. Met het boek Kopwerk train je niet met je benen maar met je hoofd. Dus kruip lekker op de bank of in je luie stoel. Zet een stevige bak koffie en duik in de boeken. Want zeg nou zelf. Jij wil toch zeker ook leren hoe je harder kan wielrennen.

Kopwerk, wielrennen met het hoofd

Kopwerk staat vol met wielerwijsheden. Het maakt niet uit of je een beginnend broekie of een gelouterde grimpeur bent. Kopwerk staat bomvol kennis voor iedere pedaalridder. Want weet jij hoe je kan slim omgaan met je hartslagmeter? Hoe je je ademhaling onder controle kan houden tijdens de strijd bergop. Of weet jij al hoe je sneller kan herstellen van je training.

Kopwerk maakt jou een slimmere wielrenner

Na het lezen van dit boek stap je de volgende keer anders op de racefiets. Neem de tips ten harte en je gaat beter trainen en als het goed is ook weer een tikkie harder fietsen. Maar het is niet alleen maar een boek over trainen en hard rijden. Geen boek over wielrennen is compleet zonder bijzondere verhalen uit de koers.

Boeken over wielrennen: Kopwerk_Inleiding Boeken over wielrennen: Kopwerk Gerrie Knetemann Boeken over wielrennen: Kopwerk herstel Boeken over wielrennen: Kopwerk

Kopwerk geeft je fietsplezier vanuit je luie stoel

Naast tips bevat dit boek mooie anekdotes en korte bijdragen van Nederlandse wielerlegendes. Er staan prachtige verhalen, interviews en columns in van echte klasbakken uit de wielerwereld. Met medewerking van Joop Zoetemelk, Leo van Vliet, Eric Corton, Peter Winnen, JW Roy en Bram Tankink is Kopwerk een pareltje geworden dat thuishoort in de boekenkast van iedereen met een wielerhart.

Dit schitterend geïllustreerde boek over wielrennen is te koop bij bol.com. Via onderstaande link is dit huzarenstukje voor je boekenplank te bestellen.

Grimpeur tip

Lees ook: 10 boeken over wielrennen

Boekentips over wielrennen

> Klik hier voor meer boeken over wielrennen

Uit onze webwinkel:

Adsense

Adsense

Ook interessant

Beproef je talent op Watersley

Beproef je talent op Watersley

Watersley is gelokaliseerd op de allereerste helling in Zuid-Limburg. De Kollenberg in Sittard. Ga je Noordelijker dan...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *