Steun aanleg en onderhoud van Zuid-Limburgse MTB-routes met de 2021 framesticker

De mountainbikeroutes in Zuid-Limburg brengen je naar de allermooiste plekken die de provincie te bieden heeft. De organisatie die verantwoordelijk is voor deze routes is MOZL (Mountainbike ontwikkeling Zuid-Limburg). Check de website maar eens voor alle gave projecten die ze uitvoeren. Samen met de Zuid-Limburgse MTB-clubs zorgen zij dat de routes die jij fietst worden onderhouden en verbeterd. Om de doelstellingen van MOZL te steunen is de MTB-card in het leven geroepen. Maak je gebruik van de Zuid-Limburgse trails en singletracks dan kun je een steentje bijdragen door MOZL te supporten in hun werkzaamheden. 

“Wil jij ook blijven genieten van uitdagende en vernieuwende mountainbike paden in Zuid-Limburg? MOZL heeft de opdracht om samen met de MTB-verenigingen in Zuid-Limburg de 490 kilometers aan singletracks, paden en wegen te onderhouden, te vernieuwen en uit te breiden.

Elk jaar werken 350 vrijwilligers 8.000 uren aan die routes om ze te optimaliseren en te onderhouden, zodat jij elk weekend kunt genieten van de mountainbike sport.

Wij kunnen dit niet alleen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Jij kunt het werk van MOZL en de clubs steunen door de aanschaf van de MTB-Card Zuid-Limburg. De opbrengst van de card, die voor 10 euro te koop is via deze link, komt ten goede aan het onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van het MTB-routenetwerk in Zuid-Limburg. We hebben plannen om dit netwerk de komende jaren uit te breiden met maar liefst 115 kilometer.

In ruil voor je steun kunnen wij samen met de verenigingen aan de slag om jouw weekenden op de Limburgse MTB-paden nog leuker en mooier te maken. Daarnaast kun je bij de verschillende VVV-winkels en geselecteerde fietsenwinkels de unieke MOZL 2021 framesticker ophalen, waarmee je laat zien dat je MOZL een warm hart toedraagt.”
Bestel de MTB-Card Zuid-Limburg

Uit onze webwinkel:

Adsense

Adsense

Ook interessant

De échte Bemelerberg.

De échte Bemelerberg.

De Bemelerberg had al een iconische status. Maar is tegenwoordig nog een beetje specialer geworden. Deze sierlijk...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *