Hago Limburgs Mooiste NOORD. Fiets jij ook mee?

Op zaterdag 28 september 2019 organiseert Hago Limburgs Mooiste de NOORD editie. Hierin worden de Zuid-Limburgse heuvels verruild voor autoluwe Noord-Limburgse veldwegen. Grimpeur.nl klimt op de racefiets en fietst mee door natuurgebied de Maasduinen, de Kalbecker bossen en het Nettental. Wees niet gevreesd want voor de grimpeurs onder ons valt er zeker nog wat te klimmen. Er houden zich enkele kuitenbijtertjes schuil in de verschillende racefiets parcours! Fiets jij ook mee? Voorinschrijven kan nog tot 22 september! Daginschrijving op 28 september is ook mogelijk.

Hago Limburgs Mooiste NOORD

Op zaterdag 28 september 2019 organiseert Hago Limburgs Mooiste voor de 4de maal Hago Limburgs Mooiste NOORD. Een fietsevenement voor de recreatieve fietser met maar liefst vier afstanden voor de racefiets, drie afstanden voor de mountainbikers én een gezellige familietocht voor het hele gezin! 

Het startpunt van alle afstanden zijn de mooie kasteeltuinen in Arcen. De routes van Hago Limburgs Mooiste Noord zijn met veel zorg samengesteld. De uitgangspunten landschappelijk aantrekkelijk, sportief uitdagend, verkeersarm, veilig en voldoende variatie staan dan ook centraal tijdens de routes.

Servicepost Limburgs Mooiste Noord

Om de ca. 35km worden de deelnemers van de toertochten naar een servicepost geleid.

Daarbij kan de deelnemer gebruik maken van de volgende faciliteiten die bij de inschrijfprijs zijn inbegrepen: douches en kleedruimtes, sanitaire voorzieningen voor dames en heren gescheiden, bewaakte tassengarderobe, bewaakte fietsenstalling, drankje bij finishpassage, groepsfoto aan de start, herinneringsspeld, EHBO en andere medische zorg, sportmassage na finish, afspuiten fietsen, bezoek aan Limburgs Mooiste Fietsmarkt en tot slot gezellige entertainment op het evenementenplein!

Wilt u er een gezellige dag met het gezin van maken? Dit kan natuurlijk ook door deel te nemen aan de familietocht! De familietocht start ook bij de kasteeltuinen van Arcen en de routes van de familietocht kennen een nagenoeg vlak en verkeersluw parcours. Meer dan de helft van de kilometers loopt over autovrije, goed begaanbare wegen. Onderweg zijn er een aantal rustpunten waar de deelnemers van een drankje en hapje kunnen genieten en eventueel aan een leuke, kleine activiteit kunnen deelnemen.

Voor meer informatie verwijs ik naar onze website www.limburgsmooiste.nl.

Limburgs Mooiste NOORD: teaminschrijving

Inschrijven voor de teaminschrijvingen is mogelijk via https://www.limburgsmooiste.nl/inschrijven/teaminschrijving-noord/.

Limburgs Mooiste NOORD: familietocht of individuele deelname

Inschrijven de familietocht of individuele deelname kan via https://www.limburgsmooiste.nl/inschrijven/inschrijven-noord/

Limburgs Mooiste Logo

Routes

Racefiets:
100 km – 465hm
135 km – 600hm
155 km – 715hm
200 km – 915hm
Mountainbike

110 km – 850hm
45 km – 300hm
75 km – 550hm
Meer informatie

Familietocht

50 km*
Meer informatie

*Na 3km vanaf de start vanuit Arcen is er de mogelijkheid om een kortere variant te kiezen van totaal ca. 25 km

Uit onze webwinkel:

Adsense

Adsense

Ook interessant

De échte Bemelerberg.

De échte Bemelerberg.

De Bemelerberg had al een iconische status. Maar is tegenwoordig nog een beetje specialer geworden. Deze sierlijk...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *