Kilometers vreten en korting scoren met Sportwallet

Onlangs werd ik gevraagd voor een review van de app SportWallet. Een app die ik koppel met Strava en die bijhoudt hoeveel kilometers ik fiets ren of zwem. Alle kilometers worden bijgehouden en bij elkaar opgeteld in de app. Daarna kun je deze inzetten om korting te krijgen op producten van merken die zijn aangesloten bij Sportwallet. Dat is lekker meegenomen!

Het werkt zo

Wanneer je de app opent zien je linksboven hoeveel kilometers je hebt gespaart in je sportportemonneetje. Daaronder staat het overzicht van alle merken die zijn aangesloten bij Sportwallet en de kortingsacties die ze in de app hebben staan. Zo krijg je bijvoorbeeld 20 euro korting op een bibshort van Bioracer wanneer je 200km hebt gespaard. Of 25% korting op een paar blitse fietssokken van Winaar.nl

Wanneer je de actie aanklikt vind je duidelijk de voorwaarden en lever je je hard verdiende kilometers in voor een lekkere korting. Je ontvangt daarna een persoonlijke kortingscode die je op de website van de leverancier kan inwisselen.

Sportwallet

Ruil je hard verdiende kilometers in voor korting op sportartikelen

Aangesloten merken

Het product en merkenaanbod in de Sportwallet app wordt constant uitgebreid. Sinds dat ik de app in mei installeerde en het schrijven van dit artikel lijkt het aanbod wel verdubbeld. Voor alle aangesloten merken kun je ook even de website van Sportwallet checken.

Lekker simpel

Wat Sportwallet zo simpel maakt is dat je de app maar één keer hoeft te koppelen en daarna op de achtergrond je gemaakte kilometers gaat verzamelen. Heb je iets nodig dan kun je de app even scannen of hetgeen dat je graag wil kopen er instaat, en met een beetje geluk scoor je een fijne korting!

logo_Sportwallet
Check www.sportwallet.nl voor meer info!

Uit onze webwinkel:

Adsense

Adsense

Ook interessant

De échte Bemelerberg.

De échte Bemelerberg.

De Bemelerberg had al een iconische status. Maar is tegenwoordig nog een beetje specialer geworden. Deze sierlijk...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *