Haal het maximale uit jezelf met Vélothé

Ben je eenmaal verknocht aan de fiets, dan wil je maar één ding: Beter worden! Sneller gaan, verder gaan en beter klimmen. Je gaat op je voeding letten, trainingsschema’s afwerken, én op tijd naar bed! Alles om het maximale uit je lijf te halen. Uit deze wielersport gedachte is Velothé ontstaan. Een thee voor de fanatieke sporter die altijd opzoek is naar net dat beetje extra.

Velothé biedt een alternatief in de sterke koffiecultuur binnen het wielrennen. Menig wielrenner is in zijn vrije tijd een heuse thuis-barista. Want een kopje koffie zorgt voor een heerlijke cafeïne boost. Het helpt je om beter te presteren en gaat vermoeidheid tegen. Maar niet iedereen kan goed tegen de hoeveelheden cafeïne in koffie en espresso.

Daarom is thee een mooi alternatief. Ook thee bevat cafeïne, maar wel een stuk minder. Daarnaast heeft thee nog meer voordelen dan het tegengaan van vermoeidheid volgens de kenners van Velothé. Specifiek voor de wielersport heeft het team van Velothé vijf slim uitgebalanceerde theemélanges ontwikkeld die helpen om je prestaties op verschillende vlakken te verbeteren. Zowel op als naast de fiets!

Theemélanges die je prestaties verbeteren

Rouleur: een verfrissende zwarte thee, welke je bloedsomloop op gang brengt, zodat je optimaal geprepareerd op pad kunt.

Puncheur: een krachtige en kruidige gunpowder thee die je hernieuwde energie geeft voor de beslissende demarrage in de finale van de koers.

Grimpeur: Een hydraterende thee voor langere inspanningen zoals een duurrit, een tijdrit of het beklimmen van een Alpencol.

Soigneur: Voor een snel herstel na de training door het afvoeren van de opgebouwde afvalstoffen.

Calmeur: een ontspannende kamille kruidenthee die je laat dromen van de overwinning.

De proef op de som

Met een heuse Grimpeur thee in het assortiment is de keuze snel gemaakt. Die gaan we proberen! De Velothé wordt geleverd als losse thee en ziet er prachtig uit met herkenbare ingrediënten. Je hebt dus een theezeef of herbruikbaar theezakje nodig om de Velothé te maken. Verder staat netjes op de verpakking hoe je de thee bereidt. Dit kan verschillen per smaak.

Een echte fietsthee neem je natuurlijk mee op pad. Gewapend met een thermos-bidon zijn we eropuit getrokken. Voor de boeg ligt een drie uur durende rit door de Limburgse heuvels in het gure herfstweer van oktober. Tijdens een tussenstop is het dan extra genieten als je een warme drank uit je bidon kan toveren. De Grimpeur thee is een frisse groene thee met citrus smaak en geeft je een lekkere oppepper! Het zorgt voor een goede hydratatie en werkt zelfs tegen kramp volgens de kenners van Velothé. Wij hebben ervan genoten tijdens de rit. Dat doen we trouwens ook gewoon tussendoor, want de verschillende theemélanges smaken ook heerlijk door de dag heen.

Grimpeur thee is een frisse groene thee met citrus smaak en geeft je een lekkere oppepper!

Meer informatie vind je op www.velothe.com.

Velothé give away

Het team van Velothé heeft een mooie prijs voor je klaarstaan: Onder de deelnemers van de actie verloten zij driemaal een Vélothé proefpakket ter waarde van 14,95 euro

Om kans te maken volg je Velothé op Instagram (@team_velothe) en schrijf je je in voor de nieuwsbrief op www.velothe.com. Deelnemen kan tot en met 30 november 2021. Wie weet ben jij de gelukkige!

Grimpeur_Give_away

Velothé toegevoegd aan de webshop Grimpeur

Vanaf nu zijn de Vélothé-smaken ook beschikbaar in de Grimpeur webshop. Neem snel een kijkje!

Tekst & beeld: © Grimpeur. Dit artikel is een samenwerking met Velothé.

Uit onze webwinkel:

Adsense

Adsense

Ook interessant

De échte Bemelerberg.

De échte Bemelerberg.

De Bemelerberg had al een iconische status. Maar is tegenwoordig nog een beetje specialer geworden. Deze sierlijk...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *