Deze thermo bidons houden jouw drinken op temperatuur. en maken je fietsrit aangenamer.

Een bidon vol met ijs, het kan je zomaar overkomen wanneer je winterse kou op de fiets trotseert. Daarom biedt een thermo bidon uitkomst in de winter. De extra isolerende laag in de bidon zorgt dat jouw drinken onderweg lekker op temperatuur blijft. Zo kun je ook eens een slokje thee meenemen of wat dacht je van soep. Niet verkeerd als je heel even wil opwarmen tijdens een barre fietstocht.

Een thermo bidon is wel wat duurder dan de normale huis tuin en keuken bidon. Maar laat je niet misleiden door zijn naam. Ook in de zomer heb je profijt van deze isolerende rakker. Dranken in de thermo bidon blijven s ’zomers langer koud. Als je het ons vraagt is het de investering zeker waard. En om je een eindje op weg te helpen een fijne bidon uit te zoeken hebben we er een aantal voor je op een rij gezet. Van instapmodel tot luxe uitvoering zijn dit de beste thermo bidons voor tijdens je fietsrit.

De allrounder: Polisport T500 Thermo bidon.

De alleskunner onder de thermo bidons. De Polisport T500 weet 500ml drank tot wel 4 uur warm of koud te houden. En dat is niet alles. Vaak genoeg fiets je in weer dat helemaal niet vraagt om je drank op temperatuur te houden. Dan verwijder je de isolerende binnenkant van de bidon gewoon en heb je in plaats van 500ml en bidon waar 650ml drank inpast. Dan kun je nog eens een slokje extra nemen! De beschermende dop maakt deze fles ook ideaal om mee te nemen tijdens een mountainbikerit of als de fiets een rustdag heeft kan deze thermo bidon mee op een avontuurlijke hike.

Meer informatie

De bewuste keuze: Polisport thermo bidon Cork

Deze thermische bidon is gemaakt van biobased kurkmateriaal en is 100% natuurlijk ecologisch hernieuwbaar en recyclebaar. Deze drinkfles kent dezelfde goede isolerende eigenschappen als zijn grote broer de Polisport T500. Let wel op. Door het materiaal is deze bidon enkel in het bruin verkrijgbaar. Dat moet bij je fiets passen natuurlijk. Maar ziet er extra avontuurlijk uit op een mountainbiketrail! Verder heeft deze bidon geen uitneembare binnenzijde die de inhoud vergroot. De netto inhoud van deze bidon is 500ml.

Meer informatie

De innovator: Camelbak Podium Chill bidon

Camelbak staat bekend om hoogwaardige innovatieve producten. Dat maakt deze Camelbak Podium Chill bidon waar. Het materiaalgebruik, voor de kenners: BPA-vrije polypropyleen, zorgt dat het water of andere drank in deze thermo bidon goed van smaak blijft. De bidon lekt niet dankzij de zelfdichtende “Jet Valve”. Drinken aan deze bidon gaat ook net iets slimmer dan bij normale varianten. Je hoeft het mondstuk niet te openen of te sluiten, knijpen in de fles is voldoende om er drank uit te krijgen. Het mondstuk is afneembaar zodat je het makkelijk kan reinigen.

De Camelbak Podium Chill thermo bidon houdt je drank tot 2 uur op temperatuur. Voor nog meer thermo performance ga je voor de Camelbak Podium Ice welke je drank tot 4 uur op temperatuur houdt.

Meer informatie

De beste prestaties: Elite Deboyo Thermo bidon

Deze Deboyo Thermobidon van Elite is een echte duuratleet. Zowel in bouwkwaliteit als prestaties. Door de dubbele wand in deze drinkfles blijft je drank tot wel 12 uur op temperatuur. De bidon is gemaakt van RVS en kan tegen een stootje. Deze Ben je ook regelmatig te vinden op wandelpaden en hiking trails dan is deze bidon van Elite ook een goede metgezel. Je krijgt namelijk twee doppen meegeleverd. Eentje met een push-pull systeem zoals iedere andere fietsbidon en een schroefdop zodat je zeker weet dat je bidon niet lekt als hij meegaat in een rugzak.

Meer informatie

Uit onze webwinkel:

Adsense

Adsense

Ook interessant

De échte Bemelerberg.

De échte Bemelerberg.

De Bemelerberg had al een iconische status. Maar is tegenwoordig nog een beetje specialer geworden. Deze sierlijk...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *