In het wiel hangen, uit het hol kletsen of de deur dicht gooien, het is er even allemaal niet bij. Aan het elastiek kan nog net maar dan wel op 1,5 meter afstand. Beter fiets je binnen en als je dan toch even buiten een frisse neus wil halen, dan doe je dat alleen. Daar zijn de grimpeur solo rides voor. Korte rondjes op de racefiets, weg van de grote toeristische wegen in het heuvelland, maar daarom zeker niet minder leuk om eventjes te ontsnappen van thuis.

Klouterroute door de Grensmaasvallei

De eerste solo ride is er één vol met korte explosieve klimmetjes. Vooral de Snijdersberg, Stammenderbos en wanneer de benen redelijk vol zijn de Euselingsweg zijn pittige kost.

Beklimmingen in deze route:
De volgende beklimmingen ga je tegenkomen tijdens deze route. De klimmen staan op volgorde.

Klouterroute  Grensmaasvallei

  • Afstand                          65 km
    Hoogtemeters               600 hm
    Moeilijkheidsgraad        Makkelijk
Veel plezier met deze route. En ride solo!

 

Download file: Grimpeur_Solo_ride_1_64km_600hm.gpx

Wil je deze route vanaf een Mac downloaden? Klik dan met de rechtermuisknop op de download link en selecteer ‘download linked file as’ of ‘bestand opslaan als’. Het GPX-bestand wordt dan gedownload maar krijgt automatisch een XML-extensie. Haal deze eraf om de GPX-route te gebruiken.

Toertochten in Zuid-Limburg_Routes

4 Replies to “Klouterroute Grensmaasvallei

  1. Leuke route die je langs plekken voert waar je niet snel komt. Paar flinke klimmetjes bij, top!! Op de weggetjes rondom Windraak lagen vrij veel takjes en grind op het wegdek. Ook veel wandelaars op dit stukje route, dus rustig aan hier. Een aanrader deze mooie route!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *